diumenge, 17 de juny del 2012

Promoció de la BOTIFARRA DOLÇA a la Fira de Centelles

La Ratafia Dolça ha estat convidada a participar a la Fira de la Ratafia i Productes de la Terra de Centelles, a la comarca d'Osona, que enguany s'ha fet els dies 9 i 10 de juny del 2012.


En aquest cas la presentació va anar a càrrec dels artesans de l’embotit de Centelles L’ArTsà

Segons ens comenten els artesans de l’embotit de Centelles L’ArTsà, la gent havia de ser avisada, doncs no estaven acostumats al gust dolç i va "sobtar-los" aquest nou gust. Tot i així l'embotit es va acabar el mateix dissabte i va deixar als assistents amb ganes de conéixer el seu origen.


Elaborada pels INDEPS de Salitja, va ser presentada com a novetat de la Fira per la Purgatori Parade, comissió hereva de la Comissió de Joves de Centelles

La Purgatori Parade són àmpliament coneguts per una de les comparses del famós carnestoltes de Centelles, i durant l'any organitzen molts esdeveniments dinamitzadors al poble. Els assistents a la Fira van fer comentaris sobre el deu gust, diferent i original, amb regust a vainilla, cafè... Hi va haver opinions per a tots els gustos. No va deixar indiferent a ningú i va ser una exel•lent oportunitat per promocianar la Botifarra Dolça.


Per això, la Ratafia Dolça, elaborada per paladejar el gust de la Botifarra Dolça, va anar acompanyada a la mostra de productes, pel Fuet Dolç, gentilesa de les carnisseries adherides a Cuina de la Botifarra Dolça i gràcies a les quals va ser conegut i degustat per tots els assistents a la Fira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada