divendres, 24 de juny del 2016

Per Sant Joan, botifarra amb fruita confitada i cava

La xarcuteria Can Quintí presenta un producte exclusiu per aquesta data


Botifarra de Sant Joan, amb fruita confitada i cava

Fins ara, per postres el dia de Sant Joan menjàvem una coca amb fruita confitada. Fins i tot n’hi ha que la preferien farcida de nata o crema i ornamentada amb pinyons o llardons. El cert és que, actualment, existeixen coques de Sant Joan per a tots els gustos. El que fins ara no havíem tastat són les botifarres de Sant Joan.

Aquesta proposta arriba des de la xarcuteria Quintí, d’Arenys de Mar, on van optar fa quatre anys per elaborar una botifarra blanca exclusiva que s’afegís a l’àpat tradicional del dia 24 de juny. Dins la botifarra de tripa, podrem assaborir la coca sense que hi faltin la fruita confitada o el cava, tan típics d’aquesta festa.

La botifarra blanca amb cava i cireretes, 100% artesana, és una idea original d’aquest establiment arenyenc que vol combinar tradició i innovació i animar la resta de xarcuteries a provar-ho. Aquesta proposta és una bona menja per donar la benvinguda a l’estiu. Tot i així, des de la xarcuteria Can Quintí també proposen una botifarra per celebrar el dia de Reis, seguint la mateixa recepta però incorporant la figureta tradicional que sol acompanyar el tortell.

Qualitat i innovació a Can Quintí
La xarcuteria Can Quintí està situada al municipi d’Arenys de Mar i destaca per la qualitat dels seus productes, que van des de carns fins a fruita i verdura, passant pels plats cuinats i diverses delicadeses. La xarcuteria és una de les seves especialitats, i transforma els productes en versions innovadores i originals que mantenen la qualitat i frescor dels ingredients.

CUINA.CAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada